Het kan verkeren

nonenone

Ik rij niet graag met de auto, nee, opnieuw, ik sta niet graag stil met een auto. Ik vind lopen fantastisch en probeer dat op regelmatige basis te doen. Ik probeer zo veel mogelijk met de fiets te doen, dat is SUPER maar ook … ga terug naar start.

De laatste 14 dagen heb ik in Vilvoorde gewerkt en dat heb ik nu een aantal keer met de fiets gedaan. Niet else dag, dat krijg ik nog niet rond. Het vraagt wel wat planning. Op tijd vertrekken, douchen bij aankomst, s avonds opnieuw, …

Zotjes ik weet het, maar ik ben zeker niet de enige die s morgens en s avonds zo’n afstand doet. Mijn 37 km (enkel, en maar 30 km meer dan ik naar kantoor moet fietsen) is waarschijnlijk maar een mooi gemiddelde. Het is anderhalf uur genieten.

Het alternatief is s morgens met de auto in de rij gaan staan om de E19 op te mogen.

Moest je mij dit alles 10 jaar geleden gezegd hebben, ik had er niets van geloofd. Niets. Meer nog, ik had er waarschijnlijk geld op gezet dat dat niet zou gebeuren.

Het kan verkeren, en dat is maar goed ook mijn gedacht.Date
June 5, 2015