Jaarmarkt Edegem 2016

nonenone

De beste jaarmarkt van 2016 in België is weer achter de rug. In Edegem. Het was wederom een succes als je zag hoeveel mensen er weer rondliepen.

Het beste weekend van het jaar wat maakt dat het zo moeilijk is om een babysit te vinden. De zaterdagavond was dus voor mijn Sien alleen. 🤗

Elk jaar is ook een andere ervaring, simpelweg omdat ons kinders groter worden. Zot hoe dat gaat, en hoe gemakkelijk je daar in meegaat. Arwen heeft bijna een heel weekend alleen (met zijn vrienden) op pad geweest en ons Nienke heeft op haar 7 t vuurwerk gezien. Dat was bij nr 1 niet waar hoor. Toegegeven, het vuurwerk was een half uurtje vroeger dit jaar, maar toch.

Arwen en ik die de 10 km lopen op de jaarmarktloop, die traditie hebben we spijtig genoeg even moeten onderbreken. Arwen had de voorbije dagen wat last van bloedneuzen dus dat leek ons geen goed idee. Zonde want dat is toch steeds een fijn vader-zoon-momentje. Volgend jaar opnieuw!

Ook een bedankje aan alle jeugdbewegingen want we hebben ook dit jaar lekkere dingen kunnen eten: spaghetti, pizza en mosselen. Een heel weekend lang. Om nog maar te zwijgen van de hamburgers en mexicano’s. Top.

Gewoon top.Date
September 4, 2016