Nee, daar doe ik niet aan mee

5a0992b3cf937f00185995ae-image.jpeg5a0992b3cf937f00185995ae-image.jpeg

Ik hoor het mezelf nog zeggen: Kamperen om Arwen in te schrijven in een middelbare school? Ik denk het niet. Scholen genoeg!

Maar dan komt dat het allemaal dichterbij. Het is geen ver-weg-show niet meer. We, en vooral Arwen, moeten kiezen waar ie de komende 6 jaar naar school gaat gaan. Scholen genoeg dus proberen we ons zo goed mogelijk te informeren.

Informeren alleen is natuurlijk niet goed genoeg, Arwen moet er zelf ook een goed gevoel bij hebben. Het moet klikken. Het zou top zijn als ie graag naar school blijft gaan.

PIUS X

Na de opendeurdag van vorig jaar en de info-avond van een paar werken geleden hebben we een optie: Pius X. Arwen is verkocht. Zelfs ons Mila is al helemaal mee in dat verhaal. Top.

Minder goed nieuws: dat betekent kamperen.

FFWD

Zaterdagmiddag om 13u zouden de inschrijvingen starten maar donderdag om 10u kregen we bericht dat er al 40 mensen stonden aan te schuiven. Mijn Sien was er een uur later en we waren nummer 136! op de lijst. Nog een uur later en we zaten voorbij de 180. 180, het aantal beschikbare plaatsen.

Donderdag 12u, 49 uur vóór de start van de inschrijvingen en t spel was al volzet.

Ik zou niet kamperen, maar daar stonden we toch mooi. In het begin was het nog voldoende om er elke 4 uur even je plaats te komen bevestigen. Vanaf vrijdagmiddag was het permanent aanwezig zijn. Miserie.

UntitledUntitled

Gelukkig was ik deel van een gezellig clubje van vier. Dat heeft het toch allemaal wat aangenamer gemaakt. Voor zover koude, wachten, een nacht op de grond in een sporthal en nog meer wachten aangenaam kan zijn. Ook al de fantastische en lieve hulp van het thuisfront mag ik niet vergeten: bedankt allemaal! 

MEER FFWD

UntitledUntitled

Het is gelukt. Arwen is ingeschreven in de school van zijn keuze!

Maar nee, daar doe ik niet aan mee! 😶Date
March 7, 2016