Zuid-Afrika

nonenone

2014-10-22 08.44.482014-10-22 08.44.48

Piet en ik zijn vorige week op bezoek geweest bij onze grote broer in Zuid-Afrika. Over en weer vliegen naar Zuid-Afrika is niet iets wat ik als gewoon zou bestempelen, dus MOOI! SPECIAAL! PLEZANT! SPPPAAANNNNEND!

Misschien dat het na de volgende keer al iets anders is maar deze keer vond ik het dus best spannend. Ook moeilijk plannen: Mijn liefste, ik vlieg even naar de andere kant van de wereld. Trek uw plan met ons kindjes en werk, volgende week ben ik terug.’

Wij doen dat niet dikwijls.

#####Connecting flights

Sprinten van het ene vliegtuig naar het andere, daar ga ik volgende keer wat beter over nadenken. Eerste vlucht een uur vertraging, volgende vlucht missen op Heathrow, kom Mr Van der Auwera, we stoppen u even in een hotel want uw volgende vlucht is pas morgenavond om 19u. Resultaat: een dag minder in Zuid-Afrika.

Terugvliegen was niet veel beter, we zouden van 6.10u tot 8.25u tijd hebben in Frankfurt. Uiteindelijk hadden we 25 min.

Ik ga zwijgen over die 1000 keer security passeren, zakken leegmaken en al dat fouilleren. Of een onderzoek naar explosieven. Of slenterende medemensen voor uw voeten wanneer je nog maar 1 minuut hebt om die gate te halen.

#####Zuid-Afrika

Meer bepaald: Pretoria. Lente, 30°, zon en airco. Vriendelijke mensen, lekker eten en beesten waar wij enkel van kunnen dromen. Steaks, zo fantastisch lekker dat je voortaan toch wel wat bedenkingen hebt bij die platte filet pur van €30+ uit het restaurant om de hoek.

Een paar foto’s, ongefilterd, recht uit de iPhone. Ik had er nog wat meer moeten (mee)nemen. De beestjes hebben we gezien op The Farm Inn.

Wanneer kan ik terug?Date
October 27, 2014